022 210 837
str. Armenească 27B
022 843 757
str. Armenească 47
022 928 811
str. Bănulescu-Bodoni 41

Lentile de contact  

11 matches
Johnson&Johnson 1-DAY ACUVUE MOIST
Johnson&Johnson
1-DAY ACUVUE MOIST
Type: 24 hours
220.00 MDL - 10 items
610.00 MDL - 30 items

1-Day Acuvue Moist -– sunt lentile de contact de clasa Premium, cu un component hidratant in interiorul lentilei, care asigură un comfort îndelungat în timpul purtării și micșorează posibilitatea de iritare și înroșire a ochilor la sfîrșitul zilei. Tehnologia LACREON ®, prezentă în materialul lentilei se păstrează pe parcursul portului și asigură un comfort major pentru ochii deosebit de sensibili. 1-DAY ACUVUE Moist lentile de contact blochează pînă la 82% UV-A și 97% UV-B și au o protecție maximală la razele ultraviolete. Lentilele sunt ușor tonate blue pentru comoditatea aplicării.
Umeditatea:
58.0 %. Regim de port: zilnic.
Fabricat în SUA.

Johnson&Johnson ACUVUE2
Johnson&Johnson
ACUVUE2
Type: 1-2 weeks
220.00 MDL - 2 items
530.00 MDL - 6 items
Lentilele de contact Acuvue 2, fabricate de către compania Johnson&Johnson, moi, subţiri şi flexibile, permit pătrunderea oxigenului în ochi. De asemenea, ele protejează ochii împotriva razelor ultraviolete. 
Fabricat în Irlanda.
Alcon Air Optix plus HydraGlyde
Alcon
Air Optix plus HydraGlyde
Type: 1 month
320.00 MDL - 2 items
870.00 MDL - 6 items
Air Optix Plus HydraGlyde, lentile de contact lunare - ofera ochilor tai o stare de prospetime indelungata. Realizate cu tehnologii unice SmartShield si HydraGlyde, aceste lentile avansate au un strat protector ultra-subtire, care le pastreaza in mod constant hidratate pentru un confort mai mare in timpul zilelor lungi si ocupate.
Mod de purtare: Purtare zilnic. 
Fabricat în Marea Britanie
Cooper Vision Frequency 55 aspheric
Cooper Vision
Frequency 55 aspheric
Type: 1 month
165.00 MDL - 2 items
480.00 MDL - 6 items
Frequency 55 Aspheric – lentile de contact cu inlocuire lunara, fabricate din material inovativ metafilcon A. Avantajele Frequency 55 Aspheric sunt confort înalt, ușurinta de utilizare și comoditate constantă pe tot parcursul zilei, datorit dizainului asferic.  Lentile lunare au o tentă de culoare, ce permite mai ușoară manipularea. Suprafața netedă reduce depozitarea proteinelor și lipidelor. Umeditatea sporită a lentilei creează un confort deosebit pe tot parcursul portului, indeosebi in conditie de luminozitate redusa, spre amurg si in conditii meteo nefavorabile. 
Alcon FreshLook Colorblends
Alcon
FreshLook Colorblends
Type: 1 month
480.00 MDL - 2 items
480.00 MDL - 2 items
Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 30 zile.
Schimbă culoarea ochilor și oferă un confort absolut. Conțin filtru UV.
Gama FRESHLOOK COLORBLENDS- sunt lentile cu aspect natural realizate prin combinația a  tehnologiei 3 -în-1 pentru o frumusețe și o culoare naturală  cu efect de schimbare radicală sau subtilă a culorii ochiului. Conțin trei staturi de pigment, potrivite pentru cei cu cu culoare naturală a irisului întunecată.
Mod de purtare: Purtare zilnica
Fabricat în USA.
Alcon FreshLook Colors
Alcon
FreshLook Colors
Type: 1 month
480.00 MDL - 2 items
480.00 MDL - 2 items
Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 30 zile.
Schimbă culoarea ochilor și oferă un confort absolut. Conțin filtru UV.
Mod de purtare: Purtare zilnica
Fabricat în USA.

Alcon FreshLook Dimensions
Alcon
FreshLook Dimensions
Type: 1 month
480.00 MDL - 2 items
480.00 MDL - 2 items
Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 30 zile. Conțin filtru UV.
Schimbă culoarea ochilor și oferă un confort absolut. Potențiator de culoare, intensifică culoarea naturală a irisului, potrivite pentru cei cu ochi deschiși la culoare.
Mod de purtare: Purtare zilnică

Bausch&Lomb Pure Vision 2 HD
Bausch&Lomb
Pure Vision 2 HD
Type: 1 month
275.00 MDL - 2 items
830.00 MDL - 6 items

Pure Vision 2 HD sunt unele din cele mai subțiri lentile de contact din silicon-hidrogel. Avînd o permiabilitate inaltă pentru oxigen, lentilele permit un port flexibil, îndelungat în timpul zilei și ocazional peste noapte sau zi și noapte pină la 30 zile. Caracteristicele importante: -vedere încredibil de clară, chiar în condiții de luminozitate redusă;  -confort excepțional la purtare; -ochi sănătoși care respiră.  
Fabricat în SUA.

Bausch&Lomb SofLens 38
Bausch&Lomb
SofLens 38
Type: 3 months
220.00 MDL - 2 items
610.00 MDL - 6 items
Bausch & Lomb   prezintă Soflens 38 - lentile de contact trimestriale confortabile, care-și păstrează caracteristecele inalte o perioadă lungă de timp. Durata mai indelungată de port nu reprezintă o problemă majoră pentru purtator, deoarece marginea subțire a lentilei și suprafața netedă pastrează același confort pe tot pacrursul portului. Suprafața lentilelor Soflens 38 este rezistentă la depozitarea de proteine. Marginea ultasubtire a lentilei permite fuzionarea substanților nutritive si partunderea usoară a oxigenului. Sunt ușor de manipulat, chiar și la dioptrii mari, masa lentilei fiind constantă.
Bausch&Lomb SofLens 59
Bausch&Lomb
SofLens 59
Type: 1 month
165.00 MDL - 2 items
480.00 MDL - 6 items
Noile lentile de contact confortabile din hidrogel, cu un regim de purtare zilnic, cu o frecvenţă de înlocuire de o lună de zile, sunt produse de către Compania Bausch & Lomb. Ele sunt rezistente la depunerile proteice şi uscare. Confortul mare al lentilelor de contact Soflens59 este asigurat de asimetria profilului încheieri marginilor lor. Riscul disconfortului purtări acestor lentile este minimizat datorită rezistenţei faţă de depunerea prafului. Lentilele de contact Solfens 59 sunt concepute pentru utilizare în timpul zilei.
Fabricat în Irlanda.
Bausch&Lomb SofLens® Natural Colors
Bausch&Lomb
SofLens® Natural Colors
Type: 3 months
610.00 MDL - 2 items
610.00 MDL - 2 items

Lentile de contact SofLens Natural Colors de la Bausch&Lomb î-ți schimbă in mod natural culoarea ochilor și sunt special concepute pentru ochi de culoare închisă. Asigură un confort sporit pe timp îndelungat, sunt rezistente la depuneri de proteine și au o transmisibilitate înaltă pentru oxigen. Purtare zilnică sau ocazională, cu frecvența înlocuirii la 3 luni. Lentile de contact SofLens Natural Colors - fara dioptrii, sunt disponibile în urmatoarele culori: Pacific, Jade, Aquamarine, Emerald, Indigo, Topaz, India, Amazon, Platinum.
Fabricat în Brazilia.

 

 
© 2013-2015 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.