AstroOptica

Înscriere la medic

Noutăţi  

Vechiul Ray Ban este întotdeauna nou!

10 mai 2017
       Legendarul model Ray Ban este cunoscut încă din anul 1937 pentru forma sa Aviator și continuă până în prezent să fie unul dintre cele mai apreciate modele. Ray Ban se dezvoltă continuu pe parcursul acestor ani, fiind realizat după tehnologiile cele mai moderne. Totuși, oferta prezentă este ceva complet deosebit de ceea ce formează image-ul Ray Ban – formele Aviator devin rotunde, hexagonale și ovale, tot odată, păstrându-și identitatea brandului!
       Veți fi plăcut flatați, observând cum vă lărgește gama de exprimare a propriului image aceste noi forme Ray Ban. Printre altele, fiecare formă își are specificul ei, ce permite să scoată în evidență sau să atenueze particularitățile individuale a feței. Ca exemplu, forma rotundă a ochelarilor se va ajusta cel mai bine pe o față cu linii drepte, cu o frunte patrată. Corespunzător, forma hexagonală va face să arate mai îndrăzneț o față rotundă sau va adăuga expresie unei feți ovale. Pentru o față cu forma inimii încercați forma ovală a ochelarilor, dar puteți șă să recurgeți la forma Aviator clasic. De fapt, aceste recomandări sunt doar unele puncte de reper generale, dar ceea ce vă corespunde personal, veți observa tocmai în momentul când masurați ochelarii ca atare. Pentru acesta vă invităm în rețeaua de magazine specializate „Astro Optica”, unde veți găsi  modelele originale de la Ray Ban. 
       Cu referire la această nouă colecție merită de menționat și proprietățile speciale ale lentilelor. În ramele de ochelari sunt montate lentile plate – aceste lentile focusează lumina la fel ca și lentilele obișnuite, dar, în comparație, nu formează distorsiuni a imaginii la periferia lentilei. Astfel de lentile se folosesc în optica ștințifică și sunt realizate în baza unor tehnologii avansate și materiale complexe. 
       Acum, după această evaluare scrisă a noilor oferte Ray Ban, sunteți invitați să apreciați aceste noi modele personal. În Chișinău, după cum s-a menționat, în  rețeaua de saloane de optică „Astro Optica”, cu ajutorul specialiștilor calificați, vă veți puteți alege ceea ce vă va plăcea mai mult! Cu noul Ray Ban lucrurile demult cunoscute își vor căpăta un nou  look!

 
© 2013-2020 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții