31 mai 2017

        Se spune că aparențele înșală... Pentru a masca eul său real se recurge la scoaterea în evidență a ceea ce izbește ochiul: frumusețea ochilor, frumusețea corpului,... în general, frumusețea exterioară. Deaceea se pune un mare accent pe aceea, cum suntem văzuți de cei din jur. Dar cum putem privi dincolo de aparențe? Cum putem vedea personalitatea, adică ceea ce reprezintă omul în realitate?!

        Primul lucru în acestă direcție este ca noi înșine să nu punem prea mare accent pe exteriorul nostru. „Prea mare” nu înseamnă negligență, dar descătușare de dependența de a atrage atenția celor din jur – aceasta va permite să vă eliberați spiritul de observație!

        Următorul pas ar fi de a observa, cu un spirit de observație deja mobilizat, modul cum se prezintă persoana ca atare... Dar... ce legătură are acest excurs psihologic cu ochelarii vogue eyewear? — Legătura o propune chiar producătorul, propunând ochelarii în cauză nu doar ca fiind un brănd la modă, dar ca un accesoriu, menit să vă exprima pe voi înșivă. Deaceea, în spotul  publicitar vogue eyewear (www.vogue-eyewear.com/ro/show-your-vogue) sunt puse în antiteză, ca exemplu, culoarea, machiajul, expresia ochilor (chiar și cea seducătoare) cu modul sau atitudinea cu care vedeți lumea voi înșivă. De fapt, îndemnul final este de a fi deosebit, de a fi unic – un îndemn, în sine, foarte nobil, dar și deloc ușor de realizat! În acest sens sunt necesare puncte de reper profunde ale vieții, în baza cărora se crează în timp o personalitate unică. Iar unei personalități interesante i-ar ședea foarte bine, fără doar și poate, și o pereche de ochelari stilați!

        Acum este momentul de a arăta, ce eforturi se depun pentru a realiza modelele de ochelari vogue eyewear. Însăși brand-ul aparține companiei italiene Luxottica, care este un lider indiscutabil în proiectarea, fabricarea și distribuția articolelor de modă și de lux, în special al ramelor de ochelari cu caracteristici tehnice și stilistice performante. Se efectuează cercetări minuțioase pentru ca fiecare colecție, fiecare pereche de ochelari să corespundă optimal formei feței, ca să fie strâns ajustată, dar și să nu stingherească posesorul. De asemenea, este ales și testat riguros materialul, din care sunt confecționate ramele de ochelari și lentilele pentru acestea.  Sunt implicate cele mai recente realizări științifice și tehnologice, dar și măestria și creativitatea dobândite în timp, pentru a realiza un produs de cea mai înaltă calitate, în corespundere cu cerințele ecologice, optice și estetice.

        Deci, dacă sunt depuse atât de multe eforturi inteligente pentru a realiza un accesoriu de calitate, cu cât mai multe eforturi sunt necesare unui om, pentru a-și forma o personalitate integră! Dacă realizăm acest lucru, de fapt, nu vom avea nevoie de aparențe, dar ne vom simți liberi și siguri pe sine, accesoriile elegante adăugându-ne un rafinament în plus. În Chișinău acest ʹrafinamentʹ, ochelarii vogue eyewear, poate fi ʹadăugatʹ în rețeaua de magazine specializate „Astro Optica”. La necesitate, tot aici puteți beneficia și de un consult medical calificat. 

        În final, să nu permitem aparențelor să ne acopere vederea calităților interioare. Atunci noi înșine vom alege ceea ce merită să ne reprezinte!