AstroOptica

Înscriere la medic

Noutăţi  

Lentilele de ochelari Pulseo – un nou impuls pentru o viață activă!

29 mai 2019

Suntem în plină primăvară și dorința de a abunda în cele mai diferite aspecte ale vieții este deosebit de puternică! Se simte necesitatea de a fi liber și activ, cu atât mai mult că civilizația contemporană propune tot mai multe oportunități în acest sens. Dar, chiar dacă ar părea paradoxal, tot aceleași oportunități ne secătuiesc de energie, și cel mai mult sunt solicitate organele de percepere, iar vederea – în mod deosebit... 

Totuși, situația încă nu este fără ieșire – cu apariția problemei a fost găsită și soluția! O realizare de ultima oră de la compania BBGR, lentilele unifocale Pulseo, au fost create în mod special pentru cei de vârsta de la 18 la 40 de ani, așa numita generație Y. Este ceva special în aceste lentile sau ceva este special în această generație, dat fiind a apărut necesitatea de a elabora pentru ei lentile mai deosebite?! Special este că generația tânără, cu toate că, ca regulă, încă nu au semne de presbiopie, totuși mult mai mult suferă de oboseala ochilor decât cei mai în vârstă. Cauza este evidentă – tinerii se folosesc mult mai intens de tehnologiile digitale… Gadget-urile sunt la îndemână în permanență: fie calculatorul, sau chiar două concomitent – în dependență de genul de activitate, smartphone-le, tabletele etc. Mușchii ochilor, care în dependență de distanța schimbării privirii, ar trebui să se contracte și să se relaxează în mod firesc, își pierd această capacitate. Cauza se discută din cele mai diverse aspecte, dar oricum rămâne aceeași – spazmarea mușchilor în urma focusării îndelungate la mică distanță.

Numeroasele recomandări de a face pauze de repaos la anumite intervale de timp, exerciții pentru ochi, plimbările la natură poate că ar ajuta, ... dacă ar fi respectate. Totuși, realitatea rămâne nu atât cea dorită, cât cea prezentă, deaceea și se fac eforturi de a reglementa problema reeșint din situația existentă. În aceste sens lentilele unifocale BBGR-Pulseo sunt tocmai soluția optimă pentru ziua de azi. Sistemul Activ’Boost, folosit în elaborarea acestor lentile, ușurează munca ochilor de a focaliza privirea la distanțe mici. În parte inferioară a lentilelor este inclusă o mica adăugare a puterii optice de circa 0.3 D, 0.6 D sau 0.9 D. Iar pentru simplificarea fixării privirii, producerea lentilelor Pulseo se realizează, luînd în calcul convergența ochilor la distanțe corespunzătoare. Ochelarii sunt aleși individual în dependență de preferințele/necesitățile clientului: dacă este mai mult ocupat de smartpnone, tabletă sau calculator. Diferența e că fiecare gadget este folosit la distanță diferită de la ochi, deci și necesitatea suplinirii puterii de acomodare va fi diferită. Interesant este că, cu cât distanța este mai mare, cu atât și aportul posibil pentru ușurarea acomodării ochilor este mai mare: de la 20% pentru telefon mobil până la 42% pentru calculator. Alte aspecte, ce se iau în calcul la alegerea lentilelor Pulseo, sunt grupele de vârstă și forma de ametropie individuală. Să remarcăm că lentilele de ochelari Pulseo includ și protejarea de razele albastre, emanate prea agresiv de tehinca digitală. În final, concluzia este că lentilele BBGR Pulseo ajută semnificativ în ceea ce privește deminuarea obosealii ochilor și, va permite celor activi în spațiul cibernetic, să-și intensifice activitatea ... poate că și în alte aspecte ale vieții... Oricum, obțiunea în cauză este benefică, iar cum își va folosi fiecare noile resurse energetice, îl privește personal.


Deci, care următorul pas pentru a primi un adaos ne energie?! Iar pentru ca entuziasmul să nu fie stins de o alegere necompetentă, este necesar de apelat la specialiși, deoarece optica medicală este un lucru serios. În Chișinău, rețeaua de saloane „Astro-Optica” este cunoscută datorită serviciilor sale competente, acordate de medici competenți. Sunteți invitați pentru a vă alege personal ochelari de la BBGR Pulseo împreună cu noi oportunități pentru o viață activă!

 

© 2013-2022 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții