AstroOptica

Înscriere la medic

Lentile BBGR Xperio  

 

Lentile Xperio

Nu toți ochelarii de soare sunt la fel. Lentilele polarizante Xperio elimină strălucirea cauzată de reflexii, deci sunt ideale pentru conducere. Purtătorii Xperio observă culori mai clare, cu contrast sporit în comparație cu uzura convențională la soare. Lentilele Xperio oferă, de asemenea, protecție UV 100%, deci sunt excelente pentru sănătatea ochilor.

Atunci când ochii sunt protejați de strălucire, este mai puțin probabil să se obosească, ajutând șoferul să se concentreze. Cu ochi mai proaspeți, timpul de reacție este redus - pentru o conducere mai sigură. De exemplu, în timpul unui studiu privind efectul obiectivelor Xperio asupra conducerii, la 30 mph (48 km / h), timpul de reacție este îmbunătățit cu o treime din secundă - o reducere a distanței de oprire de peste patru metri.

Pentru persoanele implicate în sport, alegerea detaliilor este importantă dacă participanții trebuie să fie capabili să analizeze și să reacționeze rapid și eficient. Acest lucru poate fi mai dificil în zonele în care reflexiile sunt mai mari ca pe zăpadă sau apă. În astfel de cazuri, obiectivele Xperio pot oferi un avantaj competitiv important.

Strălucirea este o problemă reală

97% dintre șoferi se plâng de problemele prezentate de strălucirea cauzată de reflecțiile de pe șosea. Poate duce adesea la accidente de circulație, deoarece șoferii dor de lucrurile pe care altfel le-ar observa.

UV este un pericol pentru sănătate. Este un factor bine cunoscut care contribuie la cataractă.

© 2013-2022 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții