AstroOptica

Înscriere la medic

Lentile Nikon Sunstyle  

 

Sunstyle

 

Lentile colorate

 

RECOMANDAT: pentru cei care petrec mult timp în aer liber pe vreme însorită, apreciind în același timp confortul și având nevoie de protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre; vrea să arate elegant și la modă.

 

Lentilele colorate împreună cu protecția ochilor vă ajută să îmbunătățiți percepția culorilor și aspectul dvs. Gama de lentile nuanțate Sunstyle de la Nikon garantează o gamă largă de culori pentru a se potrivi tuturor gusturilor exigente.

 

AVANTAJE

  • Calitate: o nouă tehnologie este utilizată pentru colorarea lentilelor - procesul de sublimare
  • O gamă largă de culori
  • Protecție: blocați 100% din radiațiile UV dăunătoare și absorbiți parțial lumina albastră

 

CALITATE

 

Lentilele colorate Nikon se bazează pe tehnologia avansată de vopsire - procesul de sublimare *, care asigură o calitate constantă a colorării.

 

 

Întreaga paletă a liniei Sunstyle poate fi împărțită în culori Basic și Fashion.

* Procesul de sublimare se aplică lentilelor din materiale cu indice de refracție 1.60, 1.67.

 

Culori «primare»:

 

Culorile «de bază» ale Sunstyle sunt concepute pentru a proteja ochii de strălucire în timpul activităților în aer liber. Aceste nuanțe filtrează lumina pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.Colorarea maro vă permite să creșteți adâncimea percepției pe vreme însorită și îmbunătățește contrastul percepției atunci când priviți iarba sau cerul albastru; Potrivit pentru baseball și golf, ciclism, pescuit și vânătoare, alpinism, schi și sporturi nautice.Culoarea neagră a colorării vă permite să mențineți percepția corectă a culorii, cu protecție eficientă împotriva luminii puternice; Potrivit pentru toate sporturile în aer liber în condiții de lumină puternică.Culoarea verde a colorării vă permite o creștere ușoară a contrastului, menținând în același timp un echilibru bun al culorii în condiții de lumină schimbătoare; Potrivit pentru baseball și golf și alte activități în aer liber în condiții de lumină schimbătoare.Culoarea gri a colorării vă permite să mențineți percepția corectă a culorii, cu protecție eficientă împotriva luminii puternice; Potrivit pentru orice activitate în aer liber în condiții de lumină puternică.

 

Culori la modă

 

 

Filtre de lumină

 

Filtrele de lumină protejează ochii de radiațiile UV și taie lumina albastră, crescând semnificativ contrastul percepției.

 

<p>Lentile standard nuanțate</p> <p>Lentile cu filtru de lumină</p>
Lentile standard nuanțate Lentile cu filtru de lumină

 

 

 

 

© 2013-2022 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții