30 iulie 2019

Purtătorii de lentile de contact cunosc, cât e de plăcut să primești o vedere clară, dislușind chiar și detaliile mici, ceea ce nu întotdeauna poate fi obținut prin corecția cu ochelari. Dar tot ei cunosc și unele senzații neplăcute, ce pot apărea din cauza insuficienței de oxigenare și umiditate pentru ochi. De fapt, în mare parte, eforturile producătorilor lentilelor de contact sunt îndreptate tocmai spre a reduce la minimum aceste efecte nedorite. 

O nouă realizare în această direcție este „AVAIRA VITALITY” de la Cooper Vision! Ceea ce le face mai deosebite este că sunt o elaborare deja în a 3-a generație a lentilelor din silicon-hidrogel; au un dizain optic ce a trecut o testare reușită a timpului; de asemenea, sunt foarte ușor manipulat; și au o protecție maximă contra razele UV pentru lentile de contact (clasa I).

—Fiecare din factorii menționați este important: 

  • Producerea în a 3-a generație presupune că suprafața lentilelor nu se prelucrează suplimentar (comparativ cu a celor din generațiile anterioare), deci este absolul netedă; 
  • conținutul de H2O este mai ridicat – la 55%, fapt ce conferă un confort de durată;
  • coeficient înalt de penetrare pentru O2 – 110 Dk/t (permeabilitatea materialului pentru oxigen în raport cu grosimea lentilei în centru); 
  • un dizain optic asferic permite corecția atât a miopiei, cât și a hipermetropiei și a astigmatismului; 
  • protecție înaltă UV pe toată suprafața lentilei – factor la fel de important, deoarece protejează toate straturile lobului ocular, fiind un aport în profilaxia aprației cataractei, dar și a altor patologii oculare. 

Toate acestea îmbinări unice a tehnologiilor de fabricare permit ochilor voștri să se simtă liber și natural, iar d-stră vă oferă o libertate vizuală și un confort deplin! Aceste lentile de contact pot fi procurate în Chișinău în rețeaua de saloane de optică ”Astro-Optica”. Tot aici, în prealabil, e posibil de efectuat un control medical oftalmologic calificat. O consultație profesionistă vă va ajuta să alegeți cea mai bună oportunitate pentru d-stră individual. 

Încercați Avaira Vitality – vă va plăcea!