AstroOptica

Înscriere la medic

Noutăţi  

Nikon SeeMax AP – lentila premium cu tratament SeeCoat Blue UV

16 iulie 2020 

Nikon SeeMax AP cu protecția SeeCoat Blue UV este gama premium  lentilelor monofocale Nikon cu design dublu asferic. Prețul lentilelor in AstroOptica este de 4550 lei perechea, dar numai până pe 01.09.2020 puteți benefecia de promoția perechea 2950  lei. Lentilele au indice de refracție 1,6 și au marcaj Fog ID.

Soluția monofocală personalizată SEEMAX AP
RECOMANDATE: Pentru purtătorii cei mai exigenți, în particular celor cu astigmatism și purtătorilor de lentile de contact. 
BENEFICII 
  • Cel mai înalt nivel al performanței vizuale 
  • Estetică perfectă 
SeeMax AP înglobează expertiza fără rival Nikon în designul sistemelor optice pentru realizarea unei lentile care oferă performanțe vizuale de neegalat pe întreaga suprafață a lentilei. 
SeeMax AP se poate monta în orice ramă, inclusiv rame curbate. Designul dublu asferie asigurară un confort vizual superior. 
Protecția supremă SEECOAT Blue UV 
RECOMANDATE
Celor care doresc să combine confortul vizual cu menținerea sănătății ochilor, în contextul utilizării intensive a dispozitivelor digitale sau al activităților îndelungate în iluminat artificial cu lumina rece și LED.

Benificii 
  • Protejează ochii de efectele dăunătoare ale luminii albastre   
  •  Asigură protecția suplimentară a ochilor la razele UV, având certificare E-SPF
  • Rezistență maximă la zgârieturi, murdărie și praf.

Impactul luminii albastre și al razelor UV
Toate ecranele LCD ale dispozitivelor digitale ca și iluminatul artificial cu lumină rece și LED, emit intens lumină albastră. Expunerea îndelungată cumulată provoacă oboseală oculară și poate conduce în final la apariția prematură a unor boli oculare grave. De asemenea, suntem expuși radiațiilor UV din lumină naturală 365 zile pe an, atât direct cât și prin reflexii. Razele UV au efecte dăunătoare asupra ochilor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, fiind factor favorizant al cataractei. Ca și pielea, ochii au nevoie de protecție UV, chiar și când nu suntem expuți direct razelor solare.
Lentilele certificate E-SPF (Eye-Solar Protection Factor) asigură o protecție UV globală mai bună decât cele fără această certificare. 

Patru beneficii esentiale 
Tratamentul SeeCoat Blue UV este adecvat atât activităților de interior cât și de exterior. Este soluția perfectă pentru contrast îmbunătățit, în special pentru ecranele LCD.

 Filtru UV și lumina albastră 
SeeCoat Blue UV filtrează UV și lumina albastră asigurând cel mai bun confort și menținerea sănătății oculare. 
Contrast îmbunătățit și protecție 

Rezistent la zgârieturi

• De 2 ori mai rezistent la zgârieturi. 
• Durabilitate mai mare a lentilei.
 

Antistatic

• Nu permite depunerea prafului pe lentile.Curat
• Rămâne curat mai mult timp și se sterge mai usor
• Rezistent la murdărie
 

© 2013-2022 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții