AstroOptica

Înscriere la medic

Lentile BBGR Night Drive Boost  

 

Optimised for night driving

 

 

Modificarea cerințelor

 

În ultimii ani, tehnologia și inovația vehiculelor au însemnat că există acum numeroase surse și intensități diferite de lumină îndreptate direct spre noi atunci când conducem noaptea. Această tehnologie care se schimbă rapid nu a fost îndeplinită prin inovarea însoțitoare din sectorul optic, ceea ce înseamnă că până acum purtătorii au trebuit să tolereze strălucirea excesivă.

Soluția noastră

 

Ultima noastră inovație de acoperire oferă o creștere a performanței  față de acoperirea UV Neva Max prin optimizarea lentil  împotriva orbirii asociate în mod obișnuit cu conducerea pe timp de noapte. Această adăugare nu afectează în nici un fel performanța din timpul zilei, făcând Neva Max UV cu obiectivele acoperite Night Drive Boost lentilele perfecte pentru toată ziua.

 

Efecte asupra vederii

 

Această acoperire reduce semnificativ disconfortul vizual cauzat în mod obișnuit de strălucirea farurilor vehiculului atunci când conduceți noaptea. Mai exact, purtătorii vor observa o scădere semnificativă a efectului „halourilor ușori” asociați în mod obișnuit cu farurile moderne cu xenon și LED, oferind utilizatorilor o viziune mai confortabilă și mai sigură atunci când conduc noaptea.

 

© 2013-2022 Astro Universal SRL. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții