3 mai 2019

Картинки по запросу night drive boost


Automobilul a devenit deja o parte indispensabilă a rutinei zilnice. Iar ritmul trepidant al vieții impune să reușim cât mai multe într-un timp cât mai restrâns. De aceea, necesitatea de a șofa și noaptea devine tot mai actiuală: conform unor date, 30% din timpul petrecut la volan este după lăsarea orelor serii. Tot odată, conform acelorlași date, 50% de accidente rutiere se produc, de asemenea, în aceste ore! Evident, sunt mai mulți factori care fac dificil șofatul noaptea, dar acum vom vorbi despre opțiunile ce ne-ar putea permite să ținem situația sub control.

 

O problemă majoră pe drumul de noapte este lumina orbitoare a mașinilor ce vin în întâmpinare! În astfel de situații durata perceperii unui obstacol sau a unei situații neprevăzute se mărește de la 2,5 la 7 secunde – anume timpul necesar pentru adaptarea ochilor la o lumină puternică. În acest răstimp automobilul mai merge încă o sută de metri, iar această distanță este parcursă practic pe dibuite! Ne mai vorbind de stresul provocat, care deja nu mai permite să ne simțim relaxați până când nu ajungem la destinație.

Există vreo soluție la problema în cauză? Poate că unii deja au încercat ochelari cu lentile de culoare galbenă, dar acum dorim să vă prezentăm o tehnologie cu oportunități mult mai înalte – Night Drive BOOST. Această inovație oferă o protecție reală de orbirea provocată de farurile mașinilor, mai ales de cele moderne Xenon și LED, cu strălicire mai intensă. De asemenea, datorită implimentării în tehnologia data a sistemei Reflect FC Control, este redus considerabil efectul "halourilor", oferind purtătorilor acestor lentile o vizibilitate mult mai confortabilă și mai sigură.

  

Plus la aceasta, reeșind din cerințele crescânde a o conducătorilor auto, s-a realizat o optimizare prin aplicarea Night Drive BOOST peste stratul Neva Max UV a lentilelor BBGR. Astfel sunt păstrate performanțele specifice lentilelor pentru port zilnic Neva Max UV – lentilele sunt transparente, cu aspect esthetic; protejază ochii de razele UV; rămân la fel de rezistente la apă, microzgârieturi, praf, amprente digitale – deci, acești ochelari pot fi purtați și ziua, și noaptea! Aceste calități sunt binevenite nu doar pentru șoferi, dar și pentru cei ce își continuă activitatea în birou sau la destindere și după lăsarea serii – veți putea supraveghea situația în oricare împrejurări vă veți afla.

Deci, dacă doriți să vă simțiți confortabil în orice timp și în orice loc, următorul pas este simplu – fiind în Chișinău, vizitați rețeaua de saloane de optică ”Astro-Optica”! Aici veți putea face comandă de ochelari Night Drive BOOST de la producătorul francez BBGR. Și, ... o activitate plăcută în orice timp al zilei... și a nopții!